Medlemskab

MEDLEMSKAB

 

Vi er i dag 29 familier i MAGELØSE, og alle familier har fået en grund. Selvom medlemslisten lige nu er fuld, vil der også fremover ske en udskiftning af vores medlemmer, nemlig når én af os ønsker at sælge sin grund/hus. Vi har derfor oprettet en venteliste, hvor enhver kan melde sig ind og dermed stå klar til at blive fuldt medlem. Der har været nogle udskiftninger i 2017, så der er pt aktivitet på ventelisten.

VENTELISTEN

Når man står på ventelisten, vil man blive tilbudt at blive optaget på medlemslisten og købe en grund/bolig, når der bliver en sådan én ledig. Optag fra ventelisten vil ske efter anciennitet baseret på datoen for den første indbetaling. Det koster 500,- kr. det første år, og efterfølgende 100,- kr. om året at stå på ventelisten. Når der optages medlemmer fra ventelisten, vil bestyrelsen sikre, at andelen af hverken 'unge' eller 'ældre' medlemmer overstiger 60%. Det bevirker, at selvom man står først på ventelisten, er man ikke sikret optag, selvom der bliver en plads ledig.

 

Der er ingen begrænsninger i forhold til at blive optaget på ventelisten.

HVORDAN KOMMER JEG PÅ VENTELISTEN?

 

For at blive optaget på ventelisten skal du skrive en mail til vores bestyrelse med følgende information:

 

Medlemsnavn: Husk at et ’medlem’ er en hustand, så et medlemsnavn kunne f.eks være ’Pernille & Christian’ eller ’Mette & Søren’)

 

Kontakt: På alle de voksne personer listes:

  • Fuldt navn
  • Nuværende adresse
  • Telefonnummer
  • Email

 

Kategori: vælg den som passer bedst:

  • 'De unge' dvs. familie med børn under 15 år eller (endnu) ingen børn.
  • De ældre' dvs. familie med større eller ikke-hjemmeboende børn.

 

Send din mail til blivmedlem@magelose.dk

 

VIGTIGT: Man er først optaget på interesselisten, når vi har registreret, at der er indbetalt 500 kr. på foreningens konto:

  • Reg. nr.: 2310
  • Konto nr.: 8983 669 388

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til MAGELØSE!

Email os: info@magelose.dk

 

Copyright @ All Rights Reserved