Medlemskab

MEDLEMSKAB


Vi er i dag 29 familier i MAGELØSE, og alle familier har fået en grund. Selvom medlemslisten lige nu er fuld, vil der også fremover ske en udskiftning af vores medlemmer, nemlig når én af os ønsker at sælge sin grund/hus. Vi har derfor oprettet en venteliste, hvor enhver kan melde sig ind og dermed stå klar til at blive fuldt medlem. Der har været nogle udskiftninger i 2017, så der er pt aktivitet på ventelisten.

VENTELISTEN

Vores venteliste vil i fremtiden have forkøbsret, når et hus kommer til salg. Det betyder, at når et hus kommer til salg, skal det ske på det frie marked, men hvor ventelisten har forkøbsret.  Dvs at hvis man finder en køber, som ikke er på ventelisten, skal ventelisten tilbydes at købe huset til samme pris. Her vil ancienniteten afgøre hvem der får lov til at købe.  Det koster 300,- kr. det første år, og efterfølgende 100,- kr. om året at stå på ventelisten. HVORDAN KOMMER JEG PÅ VENTELISTEN?


For at blive optaget på ventelisten skal du skrive en mail til vores bestyrelse med følgende information:


Medlemsnavn: Husk at et ’medlem’ er en hustand, så et medlemsnavn kunne f.eks være ’Pernille & Christian’ eller ’Mette & Søren’)


Kontakt: På alle de voksne personer listes:

  • Fuldt navn
  • Nuværende adresse
  • Telefonnummer
  • EmailSend din mail til blivmedlem@magelose.dk


VIGTIGT: Man er først optaget på interesselisten, når vi har registreret, at der er indbetalt 300 kr. på foreningens konto:

  • Reg. nr.: 7554
  • Konto nr.: 0001225357


Vi glæder os til at byde dig velkommen til MAGELØSE!

Email os: info@magelose.dk


Copyright @ All Rights Reserved