Hyppige spørgsmål

Nogen spørgsmål?

På denne side forsøger vi at samle og besvare nogle af de spørgsmål, vi har fået fra interesserede familier.


Ring eller skriv gerne til os, hvis du har yderligere spørgsmål. Se under kontakt.


=================

Er der to grunde? I snakker altid om "Sydlejren" og "Gårdhavehuse".

Freja Ejendomme (Staten) sælger 9 byggefelter i det område som kaldes Sydlejren. Se det nyeste prospekt for projektsalget.

Mageløse har en købsaftale på det byggefelt, som i masterplanen kaldes for "Gårdhavehusene". Det er, synes vi, en meget spændende grund, som er perfekt egnet til vores bofællesskab (nabo til kontroltårnet, nabo til skov, sydvendt skråning, stor grund).


Bemærk, at masterplanen blot giver en idé om hvad kommunen nogenlunde forventer på de forskellige byggefelter. Masterplanen er altså ikke er bindende, og vi har fået tegnet vores eget projekt. Vores projekt kan du se her: Bebyggelsesplan og her: Vores huse


=================

Hvad koster et hus i Mageløse?

Mageløse er ejerboliger, som fremadrettet vil blive solgt på markedsvilkår. Derfor kan vi ikke sige noget om, hvad et hus i Mageløse koster.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe og tage en snak med os.


=================

Hvornår går man fra at stå på ventelisten til at få et hus i Mageløse?

Når et medlem ønsker at sælge sin grund/ kommende hus, vil dette ske på markedsvilkår. Grunden/huset skal altid tilbydes til ventelisten.  Sælger har to muligheder. Enten tilbyde det direkte til ventelisten. Eller sælger kan r udbyde sit hus gennem en ejendomsmægler og få en underskrevet købskontrakt, herefter har ventelisten 14 dage til at melde tilbage, om de ønsker at købe huset til den givne pris. Vi har ikke prøvet processen endnu, men vi vil holde ventelisten orienteret så snart et hus sættes til salg.

 

=================

Hvornår kan vi flytte ind?

Vi regner med at kunne starte med at opføre husene omkring sommeren 2018 og håber at de første kan flytte ind i december 2018 og de sidste i oktober 2019.


=================

Er det muligt at se tegninger og grundplaner af de forskellige husstørrelser?

De enkelte huse vil have et forskelligt indvendigt design. Ud fra billederne på her på hjemmesiden kan man danne sig et indtryk af det ydre design. Husene er tegnet af Henning Larsen Architects.

 

=================

I skriver det bliver lavenergi huse, vil det sige A huse?

Det er et krav, at alle boliger i Sydlejren skal opføres efter BR2020, dvs. husene bliver A2020-mærkede. For at opnå dette, kræves nok noget jordvarme og nogle solceller, som tænkes placeret på fælleshuset.

 

=================

Vil udgifter til vand, varme og el fordeles ligeligt imellem husene?

Modellen er en helt normal boligforening med et fælleshus. Dvs. du ejer selv dit hus og har selv udgifter til dit lån, el, vand, varme mm. på din egen matrikel. Udgifter til fælleshuset og fællesarealet deles ligeligt mellem alle familierne.

 

=================

Vil hvert hus have sin egen private have. Og må man have hund?

Ja, hver familie har sin egen have. Den private have bliver nogle meter rundt om huset, så der er plads til. lidt blomster, urter, terrasse mm. Resten af arealet bliver fællesareal - og der bliver selvfølgeligt plads til at holde husdyr.

 

=================

Kommer der flere info-aftener? Kan man møde medlemmerne af Mageløse før man betaler nogen penge?

Vi har ikke planlagt flere infoaftener, men du er velkommen til at ringe og snakke med en af os.

 

=================

Samarbejder I med et advokatfirma omkring udarbejdelse af købskontrakter etc?

Ja. Lige nu bruger vi Ecolaw som advokat, og Beierholm som revisor.

 

=================

Vil der blive regler for højde på egen hæk, farve på døren osv.?

Ja,, vi bliver underlagt lokalplanen for området og har desuden et ydre design fastlagt af vores arkitekter.

 

=================

Er der nogen officielle planer for hvad den fælles sportshal/fælleshuset (for Sydlejren) vil indeholde?

Der er lige nu planlagt med at festlokale til ca. 130 personer, en badmintonbane, håndbold/basketbane, atriumgård og disponible rum.

=================

Hvordan kommer salg af husene til at fungere i fremtiden? Vil der være loft på prisen?

Husene vil kunne sælges frit til markedsprisen. Eneste krav vil være at Mageløses venteliste skal tilbydes at købe huset til den samme pris, før handlen lukkes. Der er ikke et krav om, at de kommende købere godkendes af Mageløses beboere.

 

=================

Er der overvejelser omkring af samarbejde med kommunen om offentlig transportmuligheder fra området?

Med 430 nye familier i området, håber vi på at de udvider med en buslinje eller 2. Der er S-tog fra Måløv st. ca. 2,5 km fra grunden. Indtil videre har vi fokuseret på at få en god løsning mht. skole og daginstitutioner. Vi har derfor oprettet en lokalområdegruppe, som har ansvar for at holde en god dialog med kommunen.

 


Email os: info@magelose.dk


Copyright @ All Rights Reserved